Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin takkadak her yerde, özellikle de yüce binalarda olması kişilerin sevimli kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamaktadır. Buna bakarak yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yeniden oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Misil sayısı 4’ten bir küme sıfır oturma amaçlı binalar yürekin yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

Yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmalıdır. Umumiyetle mühür veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Kapının kalınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

 Yangın merdivenleri içeriden yahut haricen kuruluşlabilmektedir. Hariçardan yapılan merdivenler daha az maliyeti ve arz kaybının daha azca olmasından dolayı daha çok tercih edilmektedir.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat emniyetliği sağlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Bunun ciğerin bile görmüş geçirmiş yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına için makul yapı teftiş şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriya TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedi çıkış kapılarının) belli başlı durumlara için TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Kurulum maliyetleri de kurulumun katışıkşıklığına ve zeyil yangına dayanıklı donanım ve aksesuarlara duyulan ihtiyaca ilişkilı olarak değişmiş olur.

Montaj ve Bakım: Yangın kapkaloriın harbi şekilde monte edilmesi ve sistemli olarak bakımının konstrüksiyonlması önemlidir.

 ve montajıyla meslekan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı huzurlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle karşıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden gestaltlmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

Yangına Dayanıklı yangın kapısı Baplar ile ilişkin her detaya değindiğimiz yazgımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi temassına tıklayarak erişebilirsiniz.

Report this wiki page